12 Ağustos 2014 Salı

The Walking Dead --- Karakterler/Characters --- Michonne


         

                                                                                                 --MICHONNE--

 Evet arkadaşlar bugün size diziye sonradan girmiş olmasına rağmen büyük bir hayran kitlesini arkasına almayı başarmış olan bir kadından bahsedeceğim, Michonne. Bu zenci kadın diziye her ne kadar geç girmişte olsa olayların göbeğinde bulur bir anda kendini.

 Hershel'ın çiftliğini zombilerin basması üzerine ortalık karışmıştır ve Andrea orada  unutulmuştur. E tabi aç susuz, ormanda bir yerde zombilerle savaşırken gücü bitmiştir tam ölecekken ona saldıran zombileri  birisinin öldürdüğünü görür; arkasında zincirli iki zombi ve elinde kılıçla karşısında heybetli bir şekilde duran bir kadın: Michonne.

 İşte Michonne tamda burada karşımıza çıkmıştır. Andrea'ya kış boyunca yardım etmiştir ve onun yaşamasını sağlamıştır. Fakat daha sonra dışarı çıkıp dolaşmaya başladıklarında karşılarına bir şehir çıkar Woodbury.

 Andrea ve Michonne yaşayan insanların burada toplandıklarını görürler ve içeride Governer denilen, oranın valisi ilan edilmiş bir adamla görüşürler ve orada kalmak üzere davet edilirler. Fakat Michonne Governer'dan şüphelenir ve o vahşi içgüdüleryle karşısındakinin ne olduğunu bir bakışta anlar. Michonne gitmek gerektiğini Andrea'ya söyler fakat Andrea onu hayatta tutan arkadaşını yüzüstü bırakır. Bunun üzerine Michonne kılıcını ister ve kılıcı zorla alıp Woodbury'den uzaklaşır. Tabi Governer da birkaç adamını Michonne'u öldürmek için yollar ama Michonne akıllıdır kaçıp kurtulur.

 Michonne'un esas hikayesi burada başlar dostlar...



Michonne'un gerçek adı Danai Gurira'dır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder