8 Ağustos 2014 Cuma

The Walking Dead --- Karakterler/Characters --- Carol


                                                                                                                  --CAROL--


Yine burada buluştuk arkadaşlar.Bugün size dizide ilk başlarda aşırı derecede pısırık olan sonrasında da kendini inanılmaz derecede aşan birini anlatacağım, Carol. Carol ilk bölümlerde kocasından dayak yemeden gününü geçiremeyen, hayatını kendi beyninde bitirmiş ve kızına bakmaya çalışan bir kadındı. Sonrasında birgün Shane, Carol'ın kocasını dövdü ve ondan sonra Carol'ın hayatı yavaş yavaş değişmeye başladı. Kocasını zombilerin saldırısı sırasında kaybeden ve bundan sonra tamamıyla pısırıklığından kurtulma fırsatına erişen Carol, kızının ormanda kaybolmasıyla beraber büyük bir değişim sürecine girer ve hayat Carol'a çok farklı bir karakter hediye eder. 

Kampa zombilerin saldırması üzerine kamptan hareket eden grupla birlikte Carol ve kızı da gider. Yolda karavan bozulur ve araba mezarlığının ortasında kalırlar. Bir müddet sonra bir zombi sürüsü gruba doğru yaklaşır neredeyse tüm aylaklar geçmişken kız kendini tutamayıp bir çığlık atar ve iki aylak kızın peşine düşer tabi kızda korkudan ormana doğru kaçar. Rick ve diğerleri günlerce ararlar ama nafile kız kaybolmuştur.Ve en sonunda Hersel'ın ahırından diğer zombilerle beraber çıkar ve tabi zombi olarak..

O günden sonra Carol'da müthiş bir karakter değişimi yaşanır. Artık eskisi gibi korkak değildir çünkü kaybedecek bir şeyi olmayacağını anlamıştır.Ve hayat ona buradan itibaren daha farklı bir karakter yaşatır dostlar... Daha güçlü ve korkusuz...

Carol'ın gerçek adı Melissa McBride'dır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder